En Büyük BOME Coin Sahibi, Farklı Bir Altcoin’le 993x Yaptı!

Kripto para dünyası, bu hafta bir kez daha meteorik bir yükselişe tanık oldu. Fakat bu seferki hikaye, yepyeni bir token veya abartılı bir projeden ibaret değil. Bu hikaye, zeki bir yatırımcıyı, keskin bir fırsat sezgisini ve bol bol #1DOL’u anlatıyor. Sundayfunday.sol, en büyük BOME coin yatırımcısı olmasının yanında, artık DeFi efsaneleri arasında yer alan bir isim. Zira 13 SOL’luk (yaklaşık 2.275 dolar) mütevazı bir yatırımı sadece sekiz saat içinde şaşırtıcı bir şekilde 2.26 milyon dolara dönüştürdü. Bu, en deneyimli Wall Street kurtlarını bile gıpta eden %993’lük bir getiri anlamına geliyor. Fakat Sundayfunday.sol için bu sadece bir Pazar günü eğlencesinden ibaret, öyle görünüyor.

En büyük BOME coin yatırımcısı, bir altcoin ile 993x yaptı

Kripto para dünyası bu hafta başka bir meteorik yükselişe tanık oldu, ancak bu sefer hikaye yepyeni bir token ya da abartılı bir projeyle ilgili değil. Bu, en büyük BOME coin yatırımcısı, fırsatlara karşı keskin bir bakış ve bol miktarda #1DOL ile ilgili. Artık DeFi (Merkezi Olmayan Finans) bilgisine kazınan bir isim olan Sundayfunday.sol, 13 SOL’u (yaklaşık 2.275 dolar) yalnızca sekiz saat içinde şaşırtıcı bir şekilde 2,26 milyon dolara dönüştürdü. Bu 993x’lik getiri, en deneyimli Wall Street köpek balıklarını bile utandıracak bir başarı. Ancak Sundayfunday.sol için bu sadece bir başka Pazar eğlencesi.

Zira bu, Sundayfunday.sol’un tuhaf kazançlar elde ettiği ilk rodeosu değil. Değeri hızla artan bir token olan $BOME için en büyük ön satış katılımcısı bu yatırımcı idi. Yatırımcı, 72.000 dolar (421 SOL) ile, 1,43 milyar dolarlık devasa bir BOME elde etti. Bu, zirvede kısa süreliğine 40 milyon dolar değerinde olan bir holdingdi.

BOME yatırımlarıyla ne yaptı?

Sundayfunday.sol, 7,66 milyon dolar (38.305 SOL) karşılığında 530 milyar BOME’u nakde çevirdi. Bu stratejik satışa rağmen, şu anda 10,5 milyon doların üzerinde değere sahip 894 milyar token ile $BOME’un en büyük bireysel sahibi olmaya devam ediyor. Sonuç olarak yatırımcı, BOME dışında 1DOL yatırımı ile gündeme geldi. Zira Sekiz saat sonra 13 SOL, birçoğumuz için hayat değiştirecek bir miktar olan 2,26 milyon dolara dönüştü.

Bu şu soruyu akla getiriyor: Sundayfunday.sol’un gizli sosu nedir? Tamamen şans mı, yoksa daha derin bir strateji mi var? Uzmanlar bölünmüş durumda. Bazıları Sundayfunday.sol’un “insider trading” yaptığını düşünüyor. Hatta Lookonchain’in X gönderisine böyle bir cevap geldi bile.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir